Bejelentés


Monzydecoupage Decoupage Art Studio

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Pécsen a munkáim

Újabb jó hírt szeretnék megosztani Veletek! Pécsett, a Széchenyi tér 6. szám alatt lévő Magyar Provence néven most nyílt gyönyörű üzlet tulajdonosa keresett meg és kért fel az együttműködésre. Így tehát az a különleges megtiszteltetés ért, hogy ennek a csodás városnak a központjában, a főtéren lehetnek a munkáim a kirakatban és bent az üzletben.

2012. áprilisi tanfolyamok

Szeretettel várok minden kedves jelentkezőt az az áprilisi tanfolyamokra, ahol a húsvétra készülünk, utána pedig tegolát építünk. Bátran vágj bele!

KARÁCSONYi TANFOLYAM

Örömmel tudatom Veletek, hogy megszületett a nagy elhatározás, úgy érzem, hogy eljött az idő, hogy az eddig megszerzett tapasztalataimat tovább adjam. A nagy indulás 2011. november-december táján lenne, amikor is már a karácsonyra készülnénk, egész napos foglalkozás keretében. A foglalkozás Budapest belvárosában lenne, szombati napon. Amennyiben érdekel, küldj e-mail-t, hogy fel tudjam mérni az igényeket. Addig is üdvözlettel: monzy 2011.08.31.

Découpage Alkotóműhely

Legújabb információim szerint a Découpage Alkotóműhely című szaklap, már augusztus végén megjelenik. 2010.08.26.

Découpage Alkotóműhely

Kedves Látogatók! Örömmel szeretnén tudatni Veletek, hogy a Découpage Alkotóműhely (az első magyar découpage szaklap) 3. azaz őszi számában szerepelni fog az egyik munkám. Lépésről lépesre láthatjátok benne, hogy az adott tárgy hogyan készül el. Az újság szeptemberben fog megjelenni. A megjelenés után a képek ide is felkerülnek. 2010.06.01.

Keleti sarok

Néhányan már tudjátok, a Ti kedvetekért,hogy láthassátok, folyamatosan töltöm fel a képeket, a készülő keleti sarokról.
"Mely az időt túléli, halhatatlan; Él az ecsetben, hangban és a dalban. Halandó ember csak a föld pora; De a művészet nem hal meg soha." Reviczky GyulaKedves Látogató!Ha az oldalamat megtaláltad, az azt jelenti, hogy valamilyen úton-módon már kapcsolatba kerültél ezzel a gyönyörű hobbival, melynek neve decoupage. Ez az oldal eredetileg azért jött létre, hogy megmutassam a decoupage munkáimat és ötleteimet, hogy mindig láthatók legyenek az általam készített alkotások, újdonságok.Örömmel tudatom, hogy elérkezett az idő, hogy átadjam a tudásomat, eddigi tapasztalataimat, amit ebben a gyönyörű kreatív technikában eddig megszereztem. 2011. őszétől kezdő decoupage kurzust indítottam, mely 2011-ben a karácsonyi felkészüléssel kezdődött. Képek a karácsonyi foglalkozásról itt.


2013-ben tovább folytatódik a decoupage tanfolyamsorozat, méghozzá új helyszínen: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b. szém alatt. 

A tanfolyamokkal és újdonságokkal kapcsolatos hírlevelemre e-mail címed megadásával íratkozhatsz fel


A tanfolyamokról a készülő új honlapról is értesülhetsz ide kattintva.

Az új honlap címe: www.decoupagestudio.hu, fejlesztése folyamatos, ezzel a honlappal jódarabig párhuzamosan működik.

A legközelebbi foglalkozások időpontjai :- 2012. január 21. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. február 18. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. március 10. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. április 1. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. április 28. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. május 19. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. június 16. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. szeptember 16. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. október 13. - LEZAJLOTT - részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2012. november 17.részletek itt - LEZAJLOTT - > képek a tanfolyamról itt.

- 2012. december 1. és 8. - LEZAJLOTT részletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2013. január 19. szombat - LEZAJLOTTrészletek és képek a tanfolyamról itt.

- 2013. február 16. szombat - LEZAJLOTTRészletek és képek a tanfolyamról itt

- 2013. mácius 9-10. szombat-vasárnap - LEZAJLOTT Részletek és képek a tanfolyamról itt


 • 2013. április 13-14. szombat-vasárnap. A foglalkozáson elkészítendő tárgyak képeihez és leírásához kattints IDE


 • A tanfolyam új helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.  Ha kedvet kaptál bátran jelentkezz elektronikus úton: decoupage.studio@gmail.com

  A foglalkozások kis létszámban, 8-10 fővel zajlanak, mely lehetővé teszi, hogy nyugodtan feltedd a kérdéseidet és lépésrő-lépésre elsajátíthasd a küldönböző technikálat. Ha valmiben elakadtál, akár az ismétlés is lehetséges.  A tanfolyamsorozat a decoupage alapjaitól egészen felső-haladó szintig vezet majd, kis lépésekben, hogy minden kis fortély megtanulható, a technikák elsajátíthatók, begyakorolhatók legyenek. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, ha opcionális, hogy melyik tárgyat szeretnéd elkészíteni. Amennyiben a tanfolyami kiírástól eltérő elképzelésed van (időpont, elkészítendő tárgyak), azt is nyugodtan jelezd akár telefonon, akár elektronikus úton, igyekszem a kéréseket figyelembe venni.  A 2011. évben lezajlott karácsonyi tanfolyam után elmondhatom, hogy a kis létszámú csoportnak hatalmas előnyei vannak. Egyrészt a kötetlenebb, közvetlenebb hangulat, másrészt, hogy kérdéseidet nyugodtan felteheted, mindenre szívesen válaszolok.  Előtted áll a lehetőség, hogy elindulj a saját kreativitásod útján és Te is lépésről-lépésre elsjatítsd a decoupage csínját-bínját. Ne habozz, én is így kezdtem annak idején, csak egy e-mail és belecsöppenhetsz egy olyan világba, mely az egész életedet megváltoztathatja.  A decoupage tanfolyamra jelentkezők közül minden 5. szerencsés 10 % kedvezményt kap.  Újabb jóhírt szeretnék veletek megosztani, ezentúl az általam készített alkotások megvásárolhatók, illetve megkeresésre ajándéktárgyak rendelhetők tőlem.  Kellemes nézelődést kívánok:

  Békési Mónika  Frissítve: 2013. január 13.

  Néhány legutóbbi munkám:

  Kiscsoportos (5-6 fővel) A decoupage (szalvétatechnika) egy olyan kreatív technika, aminek segítségével tetszőleges felületet díszíthetünk színes mintákkal, szalvétából kivágott motívumokkal stb. Ez az egyik legkedveltebb kreatív hobbi technika, mert könnyen elkészíthető, nem igényel különösebb kézügyességet, szinte minden felületre (fa, papír, cserép, textil, gipsz, üveg, hungarocell stb.) alkalmazható. díszítendő felület,csipkés, csipke, decoupage kézműves tanfolyam, kezdőtől a felsőhaladó szintig, mely során lehetőség van a decoupage alapjainak és a kapcsolódó kreatív technikák elsajátítására is. A kiscsoportos foglalkozás lehetővé teszi, hogy az alkotó folyamat kellemes és közvetlen hangulatban teljen és az adott technikát minél alaposabban elsajátíthassa, kérdéseit nyugodtan feltehesse a jelentkezőkreatív kreativitás fantázia hobbi hobby tanfolyam oktatás kurzus tréning foglalkozás díszítés díszítő dekoráció dekorálás tevékenység konstruktív alaptechnika szalvétatechnika szalvéta felső rétege ragasztólakk speciális eljárások ötlet ötletek egyszerű ecset dísztárgy papír kivágott műhely kivágható minták papírok decoupage-papír sokszínű szalvi alkothat készítés kelléktár antikolás antik antikolt arany bronz aranyozás márványos felület kerámiára fára üvegre textilre hungarocellre tippek tanácsok népszerű romantikusA kiválasztott szalvétamotívumot ollóval vágjuk ki, vagy kézzel tépjük körbe. Ezután válasszuk szét a többrétegű szalvétát és csak azt a réteget használjuk fel, amelyiken a minta van. A többi rétegre nem lesz szükségünk. A díszítendő felületet ecsettel vékonyan kenjük be decoupage ragasztóval. Símítsuk rá a kivágott szalvétamotívumot, majd hagyjuk megszáradni. Száradás után még egyszer kenjük át a felületet szalvétaragasztóval. Tartósabbá és fényesebbé tehetjük mintát, ha átkenjük decoupage lakkal. Az ecsettel mindig középről a szélek felé haladjunk! Ha sötét felületre ragasztjuk a szalvétát, előzőleg célszerű azt pasztell színnel lefesteni, mert a sötét alapszín átüthet a szalvétán. A decuopage technikához nem csak szalvétát használhatunk, hanem bármilyen papír alapú mintát. Papír esetén pontosan ugyan úgy kell eljárjunk, mint szalvéta esetében. A ragasztáshoz viszont célszerűbb a decuopage ragasztó helyett tapéta ragasztót alkalmazni. Ekkor a papír nem hullámosodik úgy fel és könnyeb a felületre egyenletesen felvinni. Tapéta ragasztó használata esetén a díszítendő felület mellett a minta hátoldalát is be kell kenni ragasztóval és rövid ideig hagyni kell mind két felületet szikkadni. Ezt követően ugyan úgy kell eljárni, mint szalvéta esetén.A technika hasonló a fentebb leírtakhoz, itt azonban textildecoupage ragasztót kell használnunk, amelyet vastagabb rétegben kell felvinni a textilre. A szalvétát ecsettel simítsuk rá az anyagra és hagyjuk megszáradni. Kb. 24 óra száradási idő után vasaljuk át az anyagot a hátoldaláról. Az így díszített textília langyos vízben csak kézzel mosható!

  Legjobb ingyenes társkereső fiataloknak és időseknek.

  Linkgyűjtemény Linkkatalógus SEO keresőoptimalizálás Linkkatalógus Linkgyűjtemény

  Szavazás
  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!